Welkom!

Welkom bij de vzw Vergeet de Kinderen Niet!, een groep vrijwilligers die zich inzet voor het helpen van dakloze kinderen en kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Helaas groeit in België 1 op de 7 kinderen op in een huishouden dat risico loopt op armoede. Deze armoede heeft een enorme impact op alle aspecten van een (kinder)leven – van voeding en kleding tot school en vrijetijdsbesteding.

Bij de vzw Vergeet de Kinderen Niet! geloven we dat ook kleinschalige activiteiten een grote positieve invloed kunnen hebben op het leven van deze kinderen, een van de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Onze missie is om hen te helpen en een blijvende impact te creëren in hun leven.

Onze vrijwilligers staan klaar om deze kinderen gewoon kind te laten zijn en hen een fijne, zorgeloze en vrolijke tijd te bezorgen. Iets wat helemaal niet zo vanzelfsprekend is, zoals men soms denkt.

Als vrijwilliger ben je direct betrokken bij het leven van de kinderen. Of het nu gaat om het helpen met huiswerk, het organiseren van ons jaarlijkse zomerkamp of het leveren van een financiële bijdrage, jouw inzet maakt het verschil! Wil je meer weten over de activiteiten die we organiseren en hoe je kan helpen?

                            Ontdek hier onze activiteiten

In 2013 werd onze vzw Vergeet de Kinderen Niet! opgericht, sindsdien hebben we een geweldige groep enthousiaste vrijwilligers om ons heen verzameld. Ze zijn de drijvende kracht achter onze activiteiten. En ze zijn allemaal verbonden door een gemeenschappelijk doel: het verschil maken in het leven van kansarme kinderen. 

 

                           Ontdek hier onze Letterbende                                                                Ontdek hier onze vrijwilligers

Verklaring over cookies